Rovanperä / Näin rajusti Kalle Rovanperä täräytti puuhun MM-rallissa ... / Toisena on hyundain thierry neuville 1,2 sekunnin päässä.

Rovanperä / Näin rajusti Kalle Rovanperä täräytti puuhun MM-rallissa ... / Toisena on hyundain thierry neuville 1,2 sekunnin päässä.. Toyotan takamoto katsuta on toisena yli 57 sekunnin päässä ja toyotan sebastien ogier kolmantena runsaan minuutin ja 15 sekuntia kärjestä. Rovanperä juuttui tielle eilisen päättäneellä seitsemännellä erikoiskokeella ja sai kymmenen minuutin aikasakon keskeytyksestä. Rovanperän matka katkesi vajaan kilometrin jälkeen pikataipaleen lähdöstä. Hän arvioi tilannettaan myöhemmin twitterissä. Jun 25, 2021 · toyotan kalle rovanperä oli nopein iltapäivän ensimmäisellä erikoiskokeella ja nousi kisan kärkeen.

Spirits were high at the start in nairobi May 23, 2021 · sunnuntaina rovanperä tuli jälleen lauantaisen keskeytyksensä jälkeen mukaan, mutta vauhtia ei löytynyt. Rovanperä juuttui tielle eilisen päättäneellä seitsemännellä erikoiskokeella ja sai kymmenen minuutin aikasakon keskeytyksestä. Kisassa toisena olleen rovanperän auto juuttui hiekkaan. Jun 24, 2021 · rovanperä oli lyhyen yleisöerikoiskokeen toiseksi nopein.

EK5: Kalle Rovanperä pahoissa ongelmissa, putosi kaksi ...
EK5: Kalle Rovanperä pahoissa ongelmissa, putosi kaksi ... from www.rallit.fi
Parasta vauhti piti tallitoveri sebastien ogier, jonka aika oli 3.21,5. Rovanperän matka katkesi vajaan kilometrin jälkeen pikataipaleen lähdöstä. Rovanperä juuttui tielle eilisen päättäneellä seitsemännellä erikoiskokeella ja sai kymmenen minuutin aikasakon keskeytyksestä. Noin viiden kilometrin pituisessa rutistuksessa rovanperä jäi tallikaveristaan sebastien ogierista vain 0,3 sekunnin päähän. Tänään ajetaan vielä kaksi erikoiskoetta, joista viimeinen käynnistyy kello 16.22. Toyotan takamoto katsuta on toisena yli 57 sekunnin päässä ja toyotan sebastien ogier kolmantena runsaan minuutin ja 15 sekuntia kärjestä. Jun 04, 2021 · toyotan kolmas tehdaskuski kalle rovanperä keskeytti neljännellä erikoiskokeella. Jun 04, 2021 · rovanperä yritti ajaa hetken aikaa hiljaisella vauhdilla, mutta lopulta auto oli lyötävä parkkiin tien varteen.

Toyotan kalle rovanperä on seitsemäntenä 11.05 minuuttia neuvillesta jääneenä.

Noin viiden kilometrin pituisessa rutistuksessa rovanperä jäi tallikaveristaan sebastien ogierista vain 0,3 sekunnin päähän. Spirits were high at the start in nairobi Evans came out on top against thierry neuville, who conceded a few seconds after running his i20 wide. Toyotan takamoto katsuta on toisena yli 57 sekunnin päässä ja toyotan sebastien ogier kolmantena runsaan minuutin ja 15 sekuntia kärjestä. Rovanperän matka katkesi vajaan kilometrin jälkeen pikataipaleen lähdöstä. Katsotaan, miten käy, rovanperä pyöritteli wrc:n medioissa. Jun 25, 2021 · toyotan kalle rovanperä oli nopein iltapäivän ensimmäisellä erikoiskokeella ja nousi kisan kärkeen. Emme tiedä, miten ja miksi se meni rikki, koska emme osuneet mihinkään. Kisassa toisena olleen rovanperän auto juuttui hiekkaan. May 23, 2021 · sunnuntaina rovanperä tuli jälleen lauantaisen keskeytyksensä jälkeen mukaan, mutta vauhtia ei löytynyt. Hän arvioi tilannettaan myöhemmin twitterissä. Keskeytys kolmannessa rallissa peräjälkeen ärsytti. Parasta vauhti piti tallitoveri sebastien ogier, jonka aika oli 3.21,5.

Evans came out on top against thierry neuville, who conceded a few seconds after running his i20 wide. Jun 04, 2021 · toyotan kolmas tehdaskuski kalle rovanperä keskeytti neljännellä erikoiskokeella. May 23, 2021 · sunnuntaina rovanperä tuli jälleen lauantaisen keskeytyksensä jälkeen mukaan, mutta vauhtia ei löytynyt. Toisena on hyundain thierry neuville 1,2 sekunnin päässä. Jun 24, 2021 · rovanperä oli lyhyen yleisöerikoiskokeen toiseksi nopein.

EK5: Kalle Rovanperä pahoissa ongelmissa, putosi kaksi ...
EK5: Kalle Rovanperä pahoissa ongelmissa, putosi kaksi ... from www.rallit.fi
Niin ikään toyotalla ajava elfyn evans täydensi tallin. Jun 25, 2021 · toyotan kalle rovanperä oli nopein iltapäivän ensimmäisellä erikoiskokeella ja nousi kisan kärkeen. Jun 04, 2021 · rovanperä yritti ajaa hetken aikaa hiljaisella vauhdilla, mutta lopulta auto oli lyötävä parkkiin tien varteen. Toyotan kalle rovanperä on seitsemäntenä 11.05 minuuttia neuvillesta jääneenä. Kolmantena oleva hyundain ott tänak on 26,2 sekuntia rovanperää perässä. Evans came out on top against thierry neuville, who conceded a few seconds after running his i20 wide. Rovanperän matka katkesi vajaan kilometrin jälkeen pikataipaleen lähdöstä. Emme tiedä, miten ja miksi se meni rikki, koska emme osuneet mihinkään.

Rovanperä juuttui tielle eilisen päättäneellä seitsemännellä erikoiskokeella ja sai kymmenen minuutin aikasakon keskeytyksestä.

Evans came out on top against thierry neuville, who conceded a few seconds after running his i20 wide. Katsotaan, miten käy, rovanperä pyöritteli wrc:n medioissa. Kolmantena oleva hyundain ott tänak on 26,2 sekuntia rovanperää perässä. Noin viiden kilometrin pituisessa rutistuksessa rovanperä jäi tallikaveristaan sebastien ogierista vain 0,3 sekunnin päähän. Keskeytys kolmannessa rallissa peräjälkeen ärsytti. Spirits were high at the start in nairobi Toyotan kalle rovanperä on seitsemäntenä 11.05 minuuttia neuvillesta jääneenä. Toisena on hyundain thierry neuville 1,2 sekunnin päässä. Rovanperän matka katkesi vajaan kilometrin jälkeen pikataipaleen lähdöstä. Tänään ajetaan vielä kaksi erikoiskoetta. Jun 25, 2021 · toyotan kalle rovanperä oli nopein iltapäivän ensimmäisellä erikoiskokeella ja nousi kisan kärkeen. Jun 04, 2021 · toyotan kolmas tehdaskuski kalle rovanperä keskeytti neljännellä erikoiskokeella. Emme tiedä, miten ja miksi se meni rikki, koska emme osuneet mihinkään.

Rovanperän matka katkesi vajaan kilometrin jälkeen pikataipaleen lähdöstä. Jun 24, 2021 · rovanperä, whose father, harri, twice finished second on the gruelling safari, was a clear winner over hyundai's dani sordo. Emme tiedä, miten ja miksi se meni rikki, koska emme osuneet mihinkään. Kolmantena oleva hyundain ott tänak on 26,2 sekuntia rovanperää perässä. Katsotaan, miten käy, rovanperä pyöritteli wrc:n medioissa.

Kalle Rovanperä on rajuissa oloissa tyytyväinen vain ...
Kalle Rovanperä on rajuissa oloissa tyytyväinen vain ... from images.cdn.yle.fi
Jun 24, 2021 · rovanperä oli lyhyen yleisöerikoiskokeen toiseksi nopein. Tänään ajetaan vielä kaksi erikoiskoetta, joista viimeinen käynnistyy kello 16.22. Kisassa toisena olleen rovanperän auto juuttui hiekkaan. Kolmantena oleva hyundain ott tänak on 26,2 sekuntia rovanperää perässä. Jun 25, 2021 · toyotan kalle rovanperä oli nopein iltapäivän ensimmäisellä erikoiskokeella ja nousi kisan kärkeen. Rovanperä juuttui tielle eilisen päättäneellä seitsemännellä erikoiskokeella ja sai kymmenen minuutin aikasakon keskeytyksestä. Evans came out on top against thierry neuville, who conceded a few seconds after running his i20 wide. Emme tiedä, miten ja miksi se meni rikki, koska emme osuneet mihinkään.

Spirits were high at the start in nairobi

Toyotan takamoto katsuta on toisena yli 57 sekunnin päässä ja toyotan sebastien ogier kolmantena runsaan minuutin ja 15 sekuntia kärjestä. Jun 24, 2021 · rovanperä, whose father, harri, twice finished second on the gruelling safari, was a clear winner over hyundai's dani sordo. Toyotan kalle rovanperä on seitsemäntenä 11.05 minuuttia neuvillesta jääneenä. Toisena on hyundain thierry neuville 1,2 sekunnin päässä. Tänään ajetaan vielä kaksi erikoiskoetta. Emme tiedä, miten ja miksi se meni rikki, koska emme osuneet mihinkään. Keskeytys kolmannessa rallissa peräjälkeen ärsytti. Jun 24, 2021 · rovanperä oli lyhyen yleisöerikoiskokeen toiseksi nopein. Tänään ajetaan vielä kaksi erikoiskoetta, joista viimeinen käynnistyy kello 16.22. Niin ikään toyotalla ajava elfyn evans täydensi tallin. Evans came out on top against thierry neuville, who conceded a few seconds after running his i20 wide. Katsotaan, miten käy, rovanperä pyöritteli wrc:n medioissa. Hän arvioi tilannettaan myöhemmin twitterissä.